Кооперативний заклад вищої освіти України – серед лідерів реформування системи шкільного харчування
14 Лютого, 2024
Допомога ЗСУ від кооператорів області
27 Лютого, 2024
Показати все

16 лютого у Києві, в офісі СООР Україна, відбулась зустріч Голови Правління Укркоопспілки Іллі Гороховського з лідерами Канадських кооперативів: керівником програм SOCODEVI Ерін Маккі та лідером канадських кооперативів, членом Правління МКA країн Американського континенту та радником SOCODEVI Полом Чібаєм.

Під час зустрічі із представниками неурядової організації SOCODEVI Ілля Гороховський презентував систему споживчої кооперації СООР Україна та її потенціал, розповів про функціонування споживчої кооперації в період війни. Учасники зустрічі визначили пріоритети подальшої комунікації для допомоги розвитку кооперативного сектору економіки України та синергії усіх видів кооперативів.

SOCODEVI — неурядова організація, яка фінансується урядом Канади. Вона працює по всьому світу. У 2022–2023 роках організація працювала над 30 проєктами у 17 країнах та допомогла понад 800 000 людей покращити їх соціально-економічне становище і підтримали понад 300 організацій.

Socodevi підтримує також і кооперативи, допомагає їм консолідуватися як каталізаторам інклюзивного, сталого соціально-економічного розвитку. Ця неурядова організація має свої програми і в Україні. Так, зокрема представники цієї неурядової організації діляться з українськими підприємцями знаннями з маркетингу та менеджменту, втілюють програму підтримки підприємництва сільських жінок в межах Проєкту розвитку підприємництва для постраждалого від війни сільського населення в Україні.

Матеріали із сайту http://www.coop.ua/