SOCODEVI–СООР Україна: визначено пріоритети комунікації
21 Лютого, 2024
Вітаємо Валентину Олексіївну Мирончук!
5 Березня, 2024
Показати все

Днями голова правління Спілки споживчих товариств «Споживча кооперація Чернігівської області» Анатолій Мирошниченко від кооператорів Чернігівщини  передав для підрозділів оперативного командування «Північ» необхідне обладнання на суму 300 тисяч гривень. Це чергова партія допомоги військовим від кооператорів, які повсякчас допомагають захисникам регіону.

Командувач військ оперативного командування генерал-майор Дмитро Красильников висловив вдячність Анатолію Костянтиновичу, вручивши йому подяку та відзнаку від Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України «За службу та звитягу» ІІІ ступеня.

«Для мене велика честь отримати такі почесні нагороди, адже це вагома оцінка роботи для всієї кооперативної спільноти області. Ця нагорода не моя особиста, це нагорода кожного працівника системи. Тому, хочу подякувати всім головам правлінь, керівникам підприємств, головам профспілок та всім працівникам, які долучаються до збору коштів на підтримку захисників нашої країни», – зазначив Анатолій Костянтинович.