Привітання Правління Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств та Центрального комітету Профспілки працівників споживчої кооперації України з 30-ю річницею Незалежності України
24 Серпня, 2021
Чернігівський кооперативний фаховий коледж гостинно відчиняє свої двері
1 Вересня, 2021
Показати все

Шановні студенти, учні та викладачі

Чернігівського кооперативного фахового коледжу!

Правління Спілки споживчих товариств «Споживча кооперація Чернігівської області» та обласний комітет профспілки працівників споживчої кооперації щиро вітають Вас із Днем знань!

1 вересня – день, із якого починається цікавий та нелегкий шлях до пізнання, до самостійного життя. Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця.

Усім студентам та учням бажаємо на цьому шляху підкорити нові вершини знань, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів та досягти своєї мети у житті. Нехай ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

Нехай цей навчальний рік відкриє перед студентством нові горизонти пізнання себе та світу, викладачів надихне успіхами виховання, а батьків – гордістю за своїх дітей.

Вітаємо з новим навчальним роком! Зі святом – Днем знань!