Вітаємо Любов Андріївну Герасименко!
19 Грудня, 2022
З Новим Роком та Різдвом Христовим!
28 Грудня, 2022
Показати все

Членам споживчих товариств, працівникам кооперативних організацій і підприємств, ветеранам споживчої кооперації України!

Шановні кооператори, дорогі друзі!

Правління Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств та Центральний Комітет Профспілки працівників споживчої кооперації України сердечно вітають Вас із прийдешніми Новими роком та Різдвом Христовим!

Ці такі шановані українцями свята, вперше від часів Другої світової війни, ми зустрічатимемо в умовах повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю. Ми переживаємо дуже складні часи. Але, попри все – важкі визвольні бої на фронті, терор росії, їх атаки на критичну інфраструктуру України, багатогодинні відсутність світла і тепла в наших оселях, не стали причиною до того, аби повністю проігнорувати різдвяно-новорічні свята. Ці свята завжди символізували єднання, добро, чисті помисли, вони є символом родинного затишку і любові. І найголовніше – у цих святах закладена основа нашої віри у те, що добро завжди переможе зло.

Тому саме із таким настроєм – любові до своїх рідних, до тих, хто нас захищає, до країни, українці зберуться за святковими столами. Можливо, це буде чисто символічно – це про наших воїнів на фронті. А комусь пощастить зібратися із рідними, друзями. Та головне при цьому наші думки. Вони ж усі про головне – Перемогу над лютим ворогом!

Рік, який минув, збагатив нашу кооперативну родину новим досвідом, можливістю працювати за будь яких обставин, удосконалюватися та реформуватися задля створення належних умов подальшого розвитку системи споживчої кооперації, як важливого сектору економіки нашої держави. Тож входимо в новий рік із новими почуттями, емоціями, новими знаннями, новими намірами.

Найбільше бажання у всіх – щоб у 2023 році війна завершилася нашою Перемогою. Про це ми говоритимемо у новорічну ніч. Із цим бажанням у молитвах ми звертатимемося до Ісуса Христа, святкуючи його народження. Адже Різдво – це час надії і оновлення. Наші бажання обов’язково збудуться, бо цього прагнуть мільйони людей не тільки в Україні, а в усьому світі, бо вони життєстверджуючі і благородні.

Шановні колеги, нехай ці святкові дні наповнять Ваші серця радістю, світлом любові, зміцнять віру, дарують наснагу на добрі справи, на милосердя Боже, а також надихають нас до самовідданої праці на благо споживчої кооперації та нашого народу в ім’я Миру!

Мирного Нового року і теплих Різдвяних свят!